tepaeLogo

Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

Παιδαγωγική Σχολή

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

logotype

Προκήρυξη μιας (1) θέσης Ε.ΔΙ.Π. στο ΤΕΠΑΕ- Η θέση έχει πληρωθεί

Αρχική > Προκήρυξη μιας (1) θέσης Ε.ΔΙ.Π. στο ΤΕΠΑΕ- Η θέση έχει πληρωθεί

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ε.ΔΙ.Π. στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ΑΠΘ ΠΕ κατηγορίας, με Εισαγωγική Bαθμίδα Δ, με γνωστικό αντικείμενο «Πρακτική Άσκηση στην Προσχολική Εκπαίδευση: Εφαρμογές με Έμφαση στη Διδασκαλία των Μαθηματικών» στον Τομέα Παιδαγωγικής του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής.

Η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1194/18-4-2024 τ. Γ΄ (ημερ. κυκλοφορίας 19-4-2024) και η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 24 Μαΐου 2024.
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του παραπάνω Τμήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Γραμματείας 2310-995059, 995065, e-mail: info@nured.auth.gr.

Επισυναπτόμενο αρχείο:

Αρχείο Αίτηση για Ε.ΔΙ.Π. στο ΤΕΠΑΕ

Συχνές ερωτήσεις:
Ερωτ.:
Το υλικό της υποψηφιότητας μου είναι μεγάλο σε όγκο (πάνω από 10mb). Πως θα καταθέσω την υποψηφιότητα μου;
Απαντ.: Εάν γινεί ηλεκτρονική υποβολή της υποψηφιότητας θα σταλεί στο info@nured.auth.gr η αίτηση, ο πίνακας περιεχομένου και τα βασικά απαιτούμενα της προκήρυξης (Τίτλοι Σπουδών – Ξένων Γλωσσών) και το υπόλοιπο υλικό της υποψηφιότητας θα σταλεί είτε μέσω cloud (wetransfer, google drive κλπ ενημέρωση στο info) είτε δια ζώσης με κάποιο usb.
Εάν η υποβολή γίνει δια ζώσης, τότε μέσω usb (ώρες θυρίδας 12.00- 13.00).


Αποτελέσματα διαδικασίας:
Σας ενημερώνουμε ότι η Συνέλευση του Τμήματος στην υπ’ αριθμ. 24/03-7-2024 συνεδρίασή της με ειδική σύνθεση (δύο  επιπλέον μέλη Ε.ΔΙ.Π.), αφού έλαβε υπόψη:

  1. την 23282/11-11-2022 (Β’ 5952) απόφαση της Συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «Διαδικασίες προκήρυξης θέσεων, επιλογής και περιοδικής αξιολόγησης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.), Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) και Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.), μέχρι τη δημοσίευση του Εσωτερικού Κανονισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης» και
  2. την 57506/10-4-2024 απόφαση του Πρύτανη να προκηρύξει μία (1) θέση Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.), ΠΕ κατηγορίας, του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με εισαγωγική βαθμίδα Δ και γνωστικό αντικείμενο «Πρακτική Άσκηση στην Προσχολική Εκπαίδευση: Εφαρμογές με Έμφαση στη Διδασκαλία των Μαθηματικών» (Γ΄ 2605),

εξέλεξε ομόφωνα επί των παρόντων τριάντα δύο (32) μελών την κ. Γεωργία Πήττα του Βασιλείου, σε θέση Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.), ΠΕ κατηγορίας, με Εισαγωγική βαθμίδα Δ, στο γνωστικό αντικείμενο «Πρακτική Άσκηση στην Προσχολική Εκπαίδευση: Εφαρμογές με Έμφαση στη Διδασκαλία των Μαθηματικών» του Τομέα Παιδαγωγικής του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο