tepaeLogo

Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

Παιδαγωγική Σχολή

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

logotype

Υπηρεσιακό Σημείωμα Συμμετοχής σε Εξέταση Μαθήματος

Αρχική > Υπηρεσιακό Σημείωμα Συμμετοχής σε Εξέταση Μαθήματος

Σε περίπτωση που εργάζεστε και χρειάζεται να προσκομίσετε στον εργοδότη σας υπηρεσιακό σημείωμα συμμετοχής σε εξέταση μαθήματος, αφού συνεννοηθείτε με τον διδάσκοντα ή την διδάσκουσα του μαθήματος για τον τρόπο με τον οποίο θα υπογράψει (πρωτότυπη ή έγκυρη ηλεκτρονική υπογραφή), κατεβάστε μία από τις δύο εκδοχές:

Υπηρεσιακό σημείωμα συμμετοχής στην εξεταστική (με έγκυρη ψηφιακή υπογραφή) – Ο/Η φοιτητής/τρια κατεβάζει το αρχείο τοπικά, συμπληρώνει τα στοιχεία του/της και το μάθημα (τίτλο και κωδικό) και το αποστέλλει συμπληρωμένο με email στον/την διδάσκοντα/ουσα που ήταν υπεύθυνος/η για την εξέταση του μαθήματος, για την ηλεκτρονική υπογραφή αυτού.

Εφόσον υπογραφεί ψηφιακά (με έγκυρη ψηφιακή υπογραφή – περίπτωση 1η βλέπε στο τέλος) από τον/την διδάσκοντα/ουσα δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τη Γραμματεία, είναι έτοιμο για να το παραδώσει η/ο φοιτήτρια/ής στον εργοδότη (όχι εκτυπωμένο αλλά σε ηλεκτρονική μορφή) [βλ. σχετ. διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 100 του ν.4727/2020 (Α΄184)].

Υπηρεσιακό σημείωμα συμμετοχής στην εξεταστική (με πρωτότυπη υπογραφή) – Ο/Η φοιτητής/τρια εκτυπώνει το αρχείο, συμπληρώνει τα στοιχεία του/της και το μάθημα (τίτλο και κωδικό) και το δίνει στον/την διδάσκοντα/ουσα πριν τη λήξη της εξέτασης του μαθήματος.

Αν ο διδάσκων/ουσα δεν έχει τη δυνατότητα να υπογράψει με έγκυρη ηλεκτρονική υπογραφή (περίπτωση 2η βλέπε στο τέλος), συγκεντρώνει όλα τα υπηρεσιακά σημειώματα των φοιτητών/τριών και τα υπογράφει στη Γραμματεία προκειμένου να επιβεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής του/της. Οι φοιτητές/τριες κατόπιν έρχονται και παραλαμβάνουν από τη Γραμματεία τα υπηρεσιακά σημειώματα ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ προηγούμενη ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ – ΡΑΝΤΕΒΟΥ (info@nured.auth.gr).

Η Γραμματεία δεν θα κάνει δεκτά υπηρεσιακά σημειώματα σε περίπτωση που:
– τα υπηρεσιακά σημειώματα με πρωτότυπη υπογραφή δεν παραδίδονται στη Γραμματεία από τον/την υπογράφων/ουσα Διδάσκοντα/ουσα, προκειμένου να επιβεβαιώνεται το γνήσιο της υπογραφής του/της.
-δεν είναι έγκυρη η ηλεκτρονική υπογραφή τους.
– η ημερομηνία της υπογραφής (ψηφιακής ή πρωτότυπης) είναι προγενέστερης της ημερομηνίας εξέτασης του μαθήματος.

Η Γραμματεία δεν εκτυπώνει, αποστέλλει ή διορθώνει Υπηρεσιακά Σημειώματα.

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ (με χειρογραφη υπογραφή)

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ (με ψηφιακή υπογραφή)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο